За футсал 100%

Апосолутни победник турнира средњих школа у футсалу је Техничка школа „Прота Стеван Димитријевић” која је тријумфовала у обе конкуренције – мушкој и женској. У категорији дечака Алексиначка гимназија је друга, док је треће место припало Пољопривредној школи „Шуматовац”. Када је реч о девојчицама, друга је екипа Пољопривредне школе, док је треће место припало Алексиначкој гимназији.

Међу основцима у обе конкуренције без премца су екипе школе „Вук Караџић” из Житковца. У категорији девојчица друга је екипа школе „Љупче Николић”, а трећа школе „Вожд Карађорђе”. У конкуренцији дечака, „Вожд Карађорђе” је други, а „Љупче Николић” је освојио треће место.

Viobran Golubović‒ Одзив екипа био је стопроцентан. Учествовали су, дакле, такмичари из све три средње и свих осам матичних основних школа. Овакво интересовање ученика на најбољи начин потврђује оправданост оснивања Савеза за школски спорт наше општине ‒ каже челник савеза Виобран Радисављевић.

Турнир је, иначе, одржан јуче и данас у Хали спортова, а првопласиране екипе стекле су право учешћа на регионалном такмичењу.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 + three =