За безбеднију вожњу малишанима ауто-седишта на поклон

У Великој сали Дома културе кроз два дана, тачније у четвртак 22. децембра у 12 сати, биће уприличена подела дечијих ауто-седишта родитељима све деце која су рођена у овој години до децембра месеца, а који су остварили право по Јавном позиву који је раније расписан.

Овом приликом биће подељено 75 седишта, која је као и до сада обезбедио Савет за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима општине Алексинац, а у циљу унапређења безбедности деце на путевима наше општине.

Овог пута неће бити одржано предавање стручњака из Агенције за безбедност саобраћаја о важности поседовања седишта за децу, правилном постављању и коришћењу, како би се смањила могућност повређивања деце у саобраћају приликом судара и других ситуација праћено практичним приказом како причврстити и користити дечије седиште у аутомобилу. Ово предавање ће бити одржано приликом неке од наредних додела дечјих ауто седишта, јер и сада је у току Јавни позив који траје до краја године и на који се могу јавити родитељи деце рођене у децембру.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 + 7 =