Возачи опрезно код цркве, промењено право првенства

Рутинска вожња и створене навике о праву првенства на појединим раскрсницама ових дана би могли да алексиначке возаче доведу у непријатну ситуацију. И овако нам култура вожње, барем када се нађемо на овом подручју, није јача страна па додатне промене могу да прођу неопажено. Један од таквих случајева је и у Улици Тихомира Ђорђевића где је недавно постављен знак стоп и тако је овај правац изгубио приоритет у односу на државни пут из правца Сокобање, односно бањског друма.

Зато је неопходно, ако идете из града у правцу хале, да код цркве станете и пропустите возила која се крећу државним путем Сокобања-Прокупље, а он је кроз Алексинац поред Спортске хале и наставља се на стари ауто-пут. Била би још видљивија ова промена да осим вертикалне сигнализације, знак стоп, има и хоризонталне, пуна зауставна линија. Овако остаје возачима да се навикну на овакав режим саобраћаја, а то им вероватно неће бити тешко, јер и у неким ранијим периодима првенство пролаза су имала возила која долазе са бањског друма.

5 коментара

  1. Ta BUDALA koja propisuje saobracajne znake po gradu da poseti ustanovu prema Nisu, jer je krajnje nesposobna da na adekvatan nacin regulise tok saobracaja kroz Aleksinac. Od skole Ljupce Nikolic prema Sportskoj hali u duzini manjoj od 100m stoji preko 10 razlicitih znakova, koji samo moze da zbune vozace…
    Strasno kako nepismeni idioti sprovode zakon i regulative…

  2. Vala je strucnjak taj sto postavlja saobracajne znake. Stavio je znak prestanak zone skola tik pored ulaznih vtata tehnicke skole .

  3. Dal ste realni? Na svaka 3 meseca negde promenite ili okrenete znakove. Jel to neko u kancelariji nema posla pa onda zaje**** narod?

  4. A sta cemo sa ovim retardima koji se parkiraju u ovom prostoru tacno na ulazu u skolu (prva slika)? Poserem im se na diplome, rade u skoli a osnovnu kulturu nemaju. Ali policija ih ne kaznjava za to pa ih bole brige. Sto se tice puta, ovaj deo je i onako skroz raskopan i unisten tako da sa svake strane treba da bude znak stop pa da se ljudi, dok cekaju, zapitaju gde mi to uopste zivimo. Jedini dobar znak je ovaj plavi, za -> Beograd, pa na dalje, preko granice, STO DALJE odavde!

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen − 3 =