Велико интересовање младих глумаца

Студио глуме Центра за културу и уметност из Алексинца ускоро ће отпочети продукцију своје нове представе. Како је у плану постављање на сцену позоришне представе-мјузикла по мотивима мјузикла „Коса”, наравно у нешто другачијем издању, промењеног текста и са делом нове, оригиналне музике, на аудицију ће се сутра појавити пре свега млади глумци, плесачи и музичари.

Након десетак дана за пријаву аудиција ће бити одржана сутра у 18 сати, а како је број пријављених кандидата на аудицију за мјузикл премашио сва очекивања, организатори из Центра за културу и уметност имају одређене напомене.

Ради здравствене безбедности учесника аудиције, улаз у Дом културе биће омогућен само путем главног улаза уз обавезну дезинфекцију учесника на улазу. Учесници аудиције и организатори морају седети у сали на прописаној раздаљини, односно сваки други ред мора бити слободан и са размаком од најмање два празна седишта, а о распореду у сали бринуће дежурни радници Центра за кутуру.Иначе, сви учесници аудиције морају имати заштитину маску, коју ће скинути тек након изласка на сцену и вратити на лице, након извођења свог дела програма на сцени.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

12 − one =