Osmomartovski koncert

Велики концерт на Дан жена

Дан жена у Алексинцу ће бити обележен великим Осмомартовским концертом на коме ће наступити „Трио Балканске жице”, фрулаш Бора Дугић и глумац Игор Ђорђевић.

На овој музичко-поетској вечери професор Зоран Старчевић са својим синовима, Николом и Жељком, улепшаће осмомартовско вече специфичним звуком Балкана у коме се преплићу елементи џеза, џипси, свинг и етно музике из разлитичитих крајева света.

Trio Balkan strings
„Трио Балканске жице” наступао је у САД, Канади и широм Европе 

Као један од специјалних гостију наступиће маестро Бора Дугић, чувени фрулаш из Шумадије који ове године обележава јубиларних 50 година на музичкој сцени и свој 70. рођендан. Други специјални гост биће глумац Игор Ђорђевић, који ће вече обогатити казивањем стихова љубавне поезије.

Igor Đorđević
Глумац Игор Ђорђевић као Ђорђе у ТВ серији Корени

‒ То је један посебан уметнички програм, јединствен у сваком случају, пошто се никада пре није одиграо, нити ће се убудуће, претпостављам, одржати у овом саставу – каже Милош Паовић, уредник програма ЦКУ и додаје да је ово поклон дамама Алексинца од Центра за културу и уметност.

‒ Лепо је интересовање за овај програм, углавном су они гледаоци који у току године прате наше позоришне представе, наше музичке догађаје посебно заинтересовани за овај програм, из разлога што он представља и својеврсну премијеру – истиче Паовић.

Осмомартовски концерт ће се одржати у петак, 8. марта, од 20 сати у Великој сали Дома културе, а цена карте је 250 динара.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

12 − 9 =