Вечерас жребање, сутра старт

Вечерас у 19 сати у сали некадашњег Комитета биће обављено извлачење парова за турнир у малом фудбалу „Алексинац 2022“. Екипе које то до сада нису учиниле могу да се пријаве до почетка извлачења.

Турнир почиње сутра на стадиону за мале спортове „Младост“, односно „Таш“.Како су нас обавестили организатори, пре турнира биће одигране две ревијалне утакмице; од 20.30 сати играће фудбалерке ЖФК „Морава“, а затим  ће наступити полазници Школе фудбала „Вукови“, тако да ће турнир стартовати око 22 сата.

Подсећамо да котизација за учешће на турниру износи пет хиљада динара, а награде су заиста високе. Тако ће победник турнира бити награђен новчаном наградом од 200.000 динара, другопласирана екипа добиће 90.000, док је за треће место планирана награда у износу од 40.000 динара.

На турниру могу учествоати и екипе месних заједница. Оне су ослобођене котизације, а она која буде била најбоља добиће 50.000 динара, другопласирана  ће бити награђена са 20.000, док ће екипа која освоји треће место добити 10.000 хиљада динара. Све награде су у бруто износу.

У обе конкуренције биће  проглашени и награђени најбољи  голман, најбољи  играч, најбољи млади  играч и најбољи стрелац.

Турнир организују Канцеларија за младе, Фудбалски савез општине, Спортско-рекреативни центар, Спортски савез општине и Савез за школски спорт, а покровитељ је Општина Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 4 =