Večeras u gradu: Pozorišna premijera i promocija knjige

Bogata kulturna dešavanja u gradu nastavljaju se i večeras. Ispred biblioteke „Vuk Karadžić” od 20 časova premijerno biće izvedena predstava Gradskog pozorišta „Teatar 91” „Tajni dnevnik Adrijana Mola” koju je režirao Dragoslav Ranđelović. Ovim nastupom glumačkog ansambla i zvanično počinje ovogodišnje aleksinačko Kulturno leto, koje će trajati do 28. avgusta. U tom periodu ljubitelji kulture moći će da pogledaju više pozorišnih predstava, koncerata i jednu modnu reviju. Sva dešavanja odvijaće se na platou ispred biblioteke, a u slučaju kiše u Velikoj sali Doma kulture.

I dok jedna manifestacija počinje, druga je već pri kraju. U okviru ALEF-a večeras od 19 sati u dvorištu Zavičajnog muzeja biće održana promocija knjige „Pozitivna promena” autorke Tijane Milaš. U slučaju kiše ovaj program će biti održan u zgradi Doma kulture.

I sutra uveče u gradu su dva kulturna događaja, koja se nažalost održavaju u isto vreme u 20 časova. U okviru Kulturnog leta ispred biblioteke biće održan koncert orkestra „Đerdan” iz Aleksinca, a u dvorištu Zavičajnog muzeja u okviru ALEF-a kabare „Nas dve” Ferzeng teatra iz Beograda, u kome glavne uloge tumače Tatjana Kecman i Ana Radonjić – Zoe Kida (pevačica grupe „Zemlja gruva”).

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

twenty + eighteen =