Вечерас у граду: Позоришна премијера и промоција књиге

Богата културна дешавања у граду настављају се и вечерас. Испред библиотеке „Вук Караџић” од 20 часова премијерно биће изведена представа Градског позоришта „Театар 91” „Тајни дневник Адријана Мола” коју је режирао Драгослав Ранђеловић. Овим наступом глумачког ансамбла и званично почиње овогодишње алексиначко Културно лето, које ће трајати до 28. августа. У том периоду љубитељи културе моћи ће да погледају више позоришних представа, концерата и једну модну ревију. Сва дешавања одвијаће се на платоу испред библиотеке, а у случају кише у Великој сали Дома културе.

И док једна манифестација почиње, друга је већ при крају. У оквиру АЛЕФ-а вечерас од 19 сати у дворишту Завичајног музеја биће одржана промоција књиге „Позитивна промена” ауторке Тијане Милаш. У случају кише овај програм ће бити одржан у згради Дома културе.

И сутра увече у граду су два културна догађаја, која се нажалост одржавају у исто време у 20 часова. У оквиру Културног лета испред библиотеке биће одржан концерт оркестра „Ђердан” из Алексинца, а у дворишту Завичајног музеја у оквиру АЛЕФ-а кабаре „Нас две” Ферзенг театра из Београда, у коме главне улоге тумаче Татјана Кецман и Ана Радоњић – Зое Кида (певачица групе „Земља грува”).

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 − four =