Вечерас издања Стеријиног позорја, синоћ позоришни плакати

Алексинчани ће вечерас имати прилике да се од 19 часова у Галерији ЦКУ, у оквиру пратећег програма Фестивала ПИП, упознају са богатом издавачком делатношћу Стеријног позорја из Новог Сада. Ова установа годишње изда четири броја позоришног часописа „Сценаˮ, који уз богате илустрације доноси натписе из свих области у вези са театром, од информација, рецензија до научних расправа.

Фотографија из архиве

Издавачка делатност Стеријног позорја обухвата и објављивање и других публикација и дела, а са најављене вечерешње промоције, посебну пажњу привлаче сабрана дела Јоакима Вујића, која је приредила Исидора Поповић. На представљању говориће др Мирослав Радоњић и магистар Горан Ибрајтер.

др Мирослав Радоњић (фотографија из архиве)

Синоћ, у Арт кафеу Дома културе, позоришним плакатима представио се Иван Мишић, рођени Крушевљанин, који је образовање стицао у Уметничкој школи и у Нишу и на Филолошко-уметничком факултету (ФИЛУМ) у Крагујевцу, на Одсеку за примењену уметност. Као графички дизајнер, сарадник, од 2008. године ради у више студија, а од 2011. па у наредне четири године активно се бавио веб-дизајном за швајцарско тржиште.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − 6 =