Важно: Од сутра Општина помаже пољопривреднике

Алексиначка локална самоуправа се огласила данас са Обавештењем у коме се информишу регистровани пољопривредни произвођачи са подручја наше општине, да је Општина Алексинац обезбедила техничку помоћ приликом пријаве за субвенције које је расписало Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Подршка нашим пољопривредницима пружаће се на више локација, у згради Општине   канцеларија број 32  и у просторијама месних канцеларија Житковац, Трњане, Тешица и Катун у периоду од 10 до 13 часова, почев од уторка 23. маја до датума истека пријаве за субвенције.

У истом Обавештењу подсећају се пољопривредни произвођачи да уколико то до сада нису учинили, могу се пријавити за субвенције до рокова које је одредило Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде. Тако је рок пријаве за субвенцију давање по хектару обрадиве земље, као и квалитетна приплодна грла до 31. маја 2023. године. Пријава за сточарство по кошници пчела, тов и крава за узгој телади за тов је до 26. маја 2023. године.

Заинтересовани пољопривредници са собом треба да понесу телефон на коме је инсталирана апликација consentID, потребна је шифра и имејл адреса која је коришћена приликом пријаве у еАграр.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty + thirteen =