Ваш глас може помоћи школи у Лоћики

Корисници друштвене мреже Фацебоок до сутра у подне могу гласати на официјaлној фејсбук страници МТС Твој свет и тако помоћи у избору 20 основих школа које ће добити вредну донацију Телекома Србија – опремљен информатички кабинет. Ради се, у ствари, о пројекту „Стварамо знање” који је покренуо Телеком Србија у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја.

Међу потенцијалним добитницима ове вредне награде је и Основна школа „Аца Синадиновић” у Лоћики, али да би се награда добила неопходни су гласови корисника фејсбука и пласман међу пет школа у одређеној географској области. Конкретно, школа у Лоћики припада Области Југоисток и тренутно је на петом месту, са четири гласа заостатка у односу на четвртопласирану школу.

− Захваљујем свим суграђанима који својим гласом подржавају пројекат „Стварамо знање” и тиме доприносе да се наша школа нађе међу првих пет у југоисточној Србији које ће од стране Телекома Србија бити награђене опремљеним информатичким кабинетом − каже за наш портал Драган Милошевић, директор Основне школе „Аца Синадиновић” у Лоћики.

Подсећамо да гласање траје до сутра (26. мај), уз напомену да свако од корисника фејсбука који је јуче гласао може гласати и данас и сутра најкасније до 12 сати. Наравно, могу гласати и они који то до сада нису учинили.

Можете гласати на овом линку: https://www.weblab54.co.rs/stvaramo_znanje/.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × one =