Урош на челу Брђанке

На редовној Скупштини Клуба малог фудбала Брђанка, одржаној претпоследњег дана минуле године, усвојени су извештаји о досадашњем раду и финансијском пословању, као и планови рада и финансирања за 2024. годину.

Уместо досадашњег председника Милана Ђорђевића, за првог човека клуба изабран је голман Урош Петковић. Чланови Скупштине изабрали су и нови Управни и Надзорни одбор. Осим Петковића, чланови Управног одбора су Никола Стојановић, Иван Станковић, Ивана Дојчиновић, Милан Милојевић и Марко Тренкић, док су за чланове Надзорног одбора изабрани Милан Ђорђевић, Дејан Арсић и Андрија Стевановић.

Садашњи и бивши председник клуба Урош Петковић и Милан Ђорђевић

Брђанка је, иначе, основана 2017. године, две године касније је почела да се такмичи у Регионалној футсал лиги – Север. После четири сезоне, клуб је прошле године освојио прво место и постао члан Треће лиге – група Исток. У овом рангу минулу полусезону екипа је завршила на 8. месту са 14 бодова.

Интересантан је податак да је такмичарске 2022/2023. године Брђанка имала и омладинску селекцију која се надметала у Футсал лиги У-19 Фудбалског савеза Региона источне Србије, а играч ове селекције, Никола Стојановић, 2022. године био је селектиран за омладинску футсал репрезентацију Србије.

Како је речено на Скупштини, оријентација клуба у наредном периоду биће на играчима из Алексинца и са подручја општине.

Фотографије: Инстаграм КМФ Брђанка

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 3 =