Umesto seksa pljačka

Da živimo u vremenu velikih izazova ukazuju i policijska saopštenja u kojima se pojavljuju razne vrste nasilja i prevara. Jedno od današnjih Saopštenja za javnost Policijske uprave u Nišu odnosi se na događaj u kome je bilo dogovoreno vođenje ljubavi za novac, a završilo se nepovoljno po muškarca koji je navodno pristao da za usluge dami plati određenu svotu novca.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, intenzivnim radom, stoji u pomenutom saopštenju, pronašli su dvadesetdevetogodišnju ženu iz okoline grada, osumnjičenu da je 5. novembra ove godine od dvadesetšestogodišnjeg muškarca otela novac.

Ona se sumnjiči da se prethodno dogovorila sa njim da mu pruži seksualne usluge, a potom ušla u njegov automobil i uz pretnju nožem uzela novac i pobegla.

Policija će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, protiv osumnjičene podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo razbojništvo.

Policija je na putu da rasvetli pljačku, ali ostalo je nejasno šta se dešava sa ovim muškarcem i ženom kao učesnicima u „nelegalnim” poslovima. Ako se ovo može smatrati prostitucijom, to je zabranjeno u Srbiji. Tako je u svim državama bivše Jugoslavije. Međutum, u većini zemanja EU prostitucija je legalizovana.

Jedan komentar

  1. Htela je da mu da futrolu, a potegla noz…
    Anyway, sramota je to sto rade.
    Nadju se tajno da niko ne vidi kako bi izbegli placanje pdv-a.
    Stra-sno!

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

three × 2 =