Уместо секса пљачка

Да живимо у времену великих изазова указују и полицијска саопштења у којима се појављују разне врсте насиља и превара. Једно од данашњих Саопштења за јавност Полицијске управе у Нишу односи се на догађај у коме је било договорено вођење љубави за новац, а завршило се неповољно по мушкарца који је наводно пристао да за услуге дами плати одређену своту новца.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, интензивним радом, стоји у поменутом саопштењу, пронашли су двадесетдеветогодишњу жену из околине града, осумњичену да је 5. новембра ове године од двадесетшестогодишњег мушкарца отела новац.

Она се сумњичи да се претходно договорила са њим да му пружи сексуалне услуге, а потом ушла у његов аутомобил и уз претњу ножем узела новац и побегла.

Полиција ће, по налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу, против осумњичене поднети кривичну пријаву због постојања основа сумње да je извршила кривично дело разбојништво.

Полиција је на путу да расветли пљачку, али остало је нејасно шта се дешава са овим мушкарцем и женом као учесницима у „нелегалним” пословима. Ако се ово може сматрати проституцијом, то је забрањено у Србији. Тако је у свим државама бивше Југославије. Међутум, у већини земања ЕУ проституција је легализована.

Један коментар

  1. Htela je da mu da futrolu, a potegla noz…
    Anyway, sramota je to sto rade.
    Nadju se tajno da niko ne vidi kako bi izbegli placanje pdv-a.
    Stra-sno!

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 + 14 =