Угаљ и дрва на рате

Удружење пензионера општине Алексинац и ове године за своје чланове организује набавку огрева по повољним ценама, на отплату у више месечних рата и са испоруком после две или три уплаћене рате. У цену је урачунат и превоз до стана купца на територији општине.

За тону угља „читлук” (комад) из сокобањског угљенокопа треба издвојити 19.300 динара, најмања количина је две тоне, а уплате се примају до 1. јула.

Угаљ „пљевља” (комад – коцка) може се уговорити до 31. јула, цена је 20.500 динара по тони, а најмања количина је такође две тоне. За пензионере Фонда ПИО плаћање је могуће и преко административне забране.

До 1. јула може се уговорити и куповина огревног дрвета. Ради се о храсту или церу, кубик кошта 8.700 динара, с тим што је најмања количина два кубна метра.

Како нам је рекао Слободан Вучковић, председник општинског Удружења пензионера, лане су корисници пензија посредством удружења обезбедили 270 тона угља.

Насловна фотографија: Илустрација.

Један коментар

  1. Kada I gde se mogu prijaviti za kupovinu ogrevnog drveta preko PIO fonda, član sam Udruženja penzionera Vaše opštine?

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 + 9 =