У Сврљигу прекид, пораз Алексинчана у Батушинцу

У 27. колу Зоне Центар оба наша представника нису освојили бодове.

На суботње гостовање у Сврљиг, Морава је отишла са седморицом играча. У 13. минуту, при резултату 3:0 за Сврљиг, повредио се Милосављевић, тако да су Житковчани остали са шесторицом играча на терену. После петоминутног чекања, судија Петар Станковић из Ниша означио је крај утакмице.

На гостовању у Батушинцу, фудбалери ОФК Напретка 1929 поражени су од екипе Младости са 2:1.

До 78. минута Младост је имала предност од 2:0, а онда је Милуновић (на насловној фотографији) смањио на 2:1. У доста тврдој и борбеној утакмици судија Добривоје Нешић показао је осам жутих и један црвени картон.

Остали резултати:

ОФК Брзи Брод – Цар Константин 8:1,
Младост (М) – Орљане 8:1,
Пуковац – Наша крила 1:2,
Раднички 2020 – Буковик 4:0,
ОФК Ниш – Јединство (ГМ) 4:1, и
Земљорадник – Палилулац 0:1,

Три кола пре краја првенства, на првом месту је ОФК Брзи Брод са 70 бодова. ОФК Напредак заузима 13. место са 31 бодом, колико има и Раднички из Кнез Села на 12. позицији, док је Морава 14. са 25 бодова.


СВРЉИГ – МОРАВА 3:0, прекид у 13. минуту

Стадион СЦ Пастириште, Сврљиг. Судија: Петар Станковић (Ниш). Стрелци: 1:0 Д. Петровић у 4, 2:0 В. Петровић у 10, 3:0 Михајловић у 13. минуту. Жути картони: Немања Мишић (Сврљиг), Новковић (Морава).

СВРЉИГ: Маринковић, Михајловић, Недељковић, Д. Петровић, В. Петровић, Илијић, Прокић, Немања Мишић, Златановић, Првуловић, Никола Мишић.

МОРАВА: Младеновић, Новковић, Стевић, Димитријевић, Лазаревић, Стефановић, Милосављевић.


МЛАДОСТ (Б) – ОФК НАПРЕДАК 1929 2:1 (1:0)

Игралиште Младости, Батушинац. Судија: Добривоје Нешић. Стрелци: 1:0 Н. Динић у 45, 2:0 Мишић у 50,  2:1 Милуновић у 78. минуту. Жути картони: С. Динић, Н. Динић, У. Михајловић, А. Михајловић (Младост), Ђокић, Н. Цандер, Душанић, представник клуба Петровић (ОФК Напредак). Црвени картон: тренер Велиновић (ОФК Напредак) у 45+1. минуту.

МЛАДОСТ (Б): Михајловић, Д. Илић, Петровић, Стојадиновић, Михајловић, Мишић (од 83. М. Динић), Костић (од 86. Л. Илић), Н. Динић, Тодоровић, Тацић, Марковић.

ОФК НАПРЕДАК: Пејчиновић, Ђокић, Смиљковић, Пејковић (од 78. Станојевић), Зека, Тасић, Милуновић, Н. Цандер, Душанић, М. Цандер, Стоиљковић (од 57. Гогић). 


Насловна фотографија – илустрација, фото М. Илић

5 коментара

  1. Morava se raspala , opština im dala milion i osamsto hiljada din , gde li su te pare završile ? A Napredak će da opstane u zoni za zelenim stolom, pobeđuju samo kad plate , njima je dato dva miliona , predsednici klubova trljaju ruke dobra zarada za polusezonu

  2. Na šta je spala opština Aleksinac, fudbal ne postoji neki nazovi treneri treniraju Moravu i odvode je u propast mlade nade napredka pregažene od vršnjaka iz Prokuplja, lep čas fudbala im je održan od topličana a prvi tim napredka nesrećno gubi sve utakmice koje nije mogao da dogovori bruka

  3. Morava se raspada neki nabeđeni treneri su uništili klub , a ovi nesrećnici iz Napredka mogu da pobede samo plaćene utakmice cirkus

  4. Morava se raspala i treba doveli onog trenera on rasturi sve tutumrak , milon i osamsto hiljada neko stavi u džep i nikom ništa a nesrećnici iz Napredka dva miliona dinara pobeđuju samo kad plate cirkus mora da zabavlja Aleksinac

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 4 =