Гредетинке у Панчеву: Прво место за штанд, друго за мафине од јагода

Удружење жена „Вредне домаћице” из Гредетина, основано само пре две године, све успешније наступа на разним манифестацијама широм Србије. Током викенда, ово удружење је освојило више награда на панчевачким „Пролећним данима”, који су ове године организовани по седми пут. Гредетинке су освојиле прво место за уређење штанда, чланици удружења Марини Обрадовић припало је друго место за најбоље мафине од јагода, док је, такође, друго место за вез на малом јастуку освојила Милица Михајловић.

Председница „Вредних домаћица”, Слађана Николић, у изјави за наш портал каже да је ово значајан успех за удружење и подстрек за даљи рад, јер су признања освојена у конкуренцији од 30 удружења из целе Србије.

Ова манифестација одржана је у организацији Удружења „Веште руке” и то уз подршку града Панчева и тамошње Туристичке организације.

На платоу испред Градске управе Панчево, манифестацију „Пролећни дани” отворио је Миленко Чучковић, градски већник задужен за рад, запошљавање и социјалну политику. Он је истакао да је поносан зато што је Панчево тог дана било Србија у малом.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − 19 =