У Школици глуме преко 40 полазника

Интересовање за Школицу глуме, коју организује Градско позориште „Театар 91” је и ове године велико. На синоћном окупљању појавило се око 40 младих полазника, а своја глумачка искуства ће стицати уз помоћ искусних ментора.

Млади полазници су се на синоћном састанку упознали са својим менторима Јеленом Манасић и Алексом Токићем, а Милена Рашић, руководилац, је присутнима пожелела добродошлицу и изразила своје одушевљење великим одзивом и ентузијазмом ових младих полазника. Они су младим, будућим глумцима представили и начин на који ће се реализовати настава, а због оваквог, великог интересовања, они ће бити подељени у групама.

Руководилац Градског позоришта „Театар 91” Милена Рашић, обраћајући се полазницима и присутнима изразила је, поред тога што је одушевљена великим одзивом, и радост зато што се почетак овогодишње Школице глуме одвија у току Дечје недеље.

Школица глуме „Театра 91” је постала место традиционалног окупљања младог глумачког нараштаја. Представља значајан почетак и прилику да млади полазници негују свој таленат и потенцијал, а и самим тим, ове младе глумачке наде добијају прилику да засијају на сцени и остваре своје глумачке снове.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × two =