Tetka od milion dolara

У петак урнебесна „Тетка од милион долара”

Поклоници богиње Талије на даскама Дома културе овог петка одиграће нову урнебесну комедију. Премијера нове представе „Тетка од милион долара” Градског позоришта „Театар 91” заказана је за петак 10. мај од 20 сати, а у представи поред ансамбла „Театара 91” игра и троје гостујућих глумаца. Двоје глумаца су из Крушевца, Јелена Томић и Предраг Миленковић, а један из Параћина, Марко Вучковић. У представи играју и алексиначки глумци Бојан Цветковић, Срђан Стојадиновић, Нинушка Миливојевић, Зорица Стевановић и Јован Цветковић.

‒ У питању је урнебесна комедија и то је прилика да наши Алексинчани проведу своје време уз једну добру забаву. Представа траје отприлике сат и 20 минута тако да ћемо у петак имати једно забавно вече. Представу је радио Бранислав Недић, иначе управник крушевачког позоришта, добро познат сарадник ‘Театра 91’. Управник са којим позориште сарађује уназад сигурно десетак година и са којим се опробало и у овој комедији. Овом приликом очекујемо добру посећеност сале и једну добру премијеру ‒ рекла је Милена Рашић, директорка Градског позоришта „Театар 91”.

Након завршетка и премијере у установи очекују да ће се „Тетка од милион долара” играти као и сви остали комади са репертоара „Театра 91”. Ову представу у наредном периоду очекује учешће на фестивалима, јер како је речено, неки преговори су већ у току.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 3 =