У Напретку привременa управа!

Фудбалски савез општине Алексинац, тачније Одбор за хитна питања, 2. августа увео је привремене мере у ОФК Напредак 1929.

Наиме, председник алексиначког зонаша Братислав Живић обратио се 2. августа дописом Фудбалском савезу општине у коме истиче да је „дошло до нарушавања међусобних односа у клубу и неодржавања седница Управног одбора у дужем временском периоду”. Због тога је затражио хитно увођење привремених мера и одређивање привременог органа који ће преузети овлашћења заступника и Управног одбора, како би клуб могао да настави такмичење у Зони Центар.

Поступајући по овом захтеву, Одбор за хитна питања, поред осталог, именовао привремени орган од три члана. За председника тог органа именован је Ивица Миловановић, а за чланове Милан Велиновић и Иван Јовановић.

Пред привременом управом су два задатка. Најпре да клуб колико-толико припреме за ново првенство које стартује 18. августа, дакле за 11 дана, а потом и да припреме изборну Скупштину клуба, пошто је актуелни председник ОФК Напретка 1929 Братислав Живић најавио оставку.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 − 5 =