Fudbal

Тријумф Суботинчана за крај

У последњем, 15. колу Зоне Исток, фудбалери Моравице играли су у Нишу, на стадину ОФК Синђелића, против Малошишта и победили са 1:2. Бољу игру Суботинчани су крунисали поготком Нешића у 10. минуту. У другом делу Моравица је додала гас и у 56. минуту, после сјајне акције Милуновића и Зеке, Спалевић је повисио на 0:2. Коначан резултат поставио је Тодоровић у 72. минуту. До краја утакмице Суботинчани су имали још две велике прилике, а у самом финишу, у 90. минуту, Милуновић је погодио пречку. Епитет играча утакмице понео је голман Моравице Чудић који се истакао одличним интервенцијама.

Наш други зонаш Рудар Алпос опет је препустио бодове противнику. Овога пута то је ОФК Слатина која је на Алексиначком Руднику славила са 2:3. Голове за госте постигли су Марковић у 42, Шеклић у 45. и Лековић у 67. минуту, а за „рударе” Петровић у 85. и Марковић у 86. минуту.

Oстали резултати:

Књажевац: ТимочанинБуковик (Ражањ) 4:0,
Неготин: Хајдук ВељкоОрљане 6:0,
Кладово: БродоремонтКаблови (Зајечар) 1:0,
Боговина: БСКМајданпек 2:4,
Сврљиг: СврљигТимок (Зајечар) 1:1, и
Белотинац: Наша крилаЂердап (Кладово) 4:1.

Титулу јесењег шампиона освојио је Тимочанин из Књажевца са 35 бодова испред Моравице из Суботинца која је на другом месту са 33 бода. На последњем, 16. месту са два бода је Рудар Алпос са Алексиначког Рудника.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 + 4 =