Rudar Alpos Moravac

Тријумф „рудара” и ОФК Рутевца, зашто су Корманци прекинули меч

У Окружној фудбалској лиги одигране су утакмице 16. кола. Од пет екипа са територије алексиначке општине које се такмиче у овом рангу, две су освојиле цео плен, док су три екипе остале без бодова.

На Градском стадиону у Алексинцу, ОФК Рутевац је без по муке, са 4:0, савладао екипу Моравца из Заплањске Топонице која је допутовао са седам играча. Мрежу гостију начео је Игњатовић у 6. минуту и то је било све што се голова тиче у првом полувремену. У другом делу, у 52. минуту, Брзаковић је повисио на 2:0, да би десетак минута касније са два гола, у 62. и 65. минуту, Денић поставио коначан резултат.

На Алексиначком Руднику Рудар Алпос је са 2:1 победио Победу из Русне. „Рудари” су повели голом Марковића у 24. минуту, а изједначио је Ристић у 75. минуту из једанаестерца. Гол за три бода постигао је Живковић у 90. минуту. Гости су од 29. минута играли са играчем мање, јер је Стефановић зарадио црвени картон због упућивања погрдних речи главном судији Николи Јанковићу из Бреста.

Фудбалери Јастрепца из Тешице играли су Баличевцу и од истоимене екипе претрпели пораз од 3:1. Поражена је и Палилула из Алексинца, која је гостовала Дољевцу и изгубила са 1:0.

Меч у Чапљинцу између Радничког и Слоге из Кормана прекинут је при резултату 2:2. У 88. минуту судија Владица Миладиновић из Југбогдановца досудио је једанаестерац за домаћу екипу, а Корманци, незадовољни оваквом одлуком, напустили су терен. Сходно правилима, меч ће бити регистрован службеним резултатом (3:0) у корист домаће екипе.

Остали резултати.
Батушинац: Младост – Сврљиг 2:0,
Тасковићи: Тасковићи – Елид (Доњег Душник) 1:0,
Чечина: Моравац – Расовача 3:0, и
Азбресница: Борац – Раднички (Кочане 2:3).

После 16 одиграних кола, на првом и другом месту су Дољевац и Младост са по 41. бодом.
Са по 28 бодова четврто и петом место заузимају ОФК Рутевац и Јастребац, Рудар Алпос је девети са 24, а Слога и Палилула, са по 18 бодова, су на 12, односно 13. позицији.


ОФК РУТЕВАЦ – МОРАВАЦ (ЗТ) 4:0 (1:0)

ОФК Рутевац (архива)

Градски стадион, Алексинац. Судија: Александар Димитријевић (Алексинац). Стрелци: 1:0 Игњатовић у 6, 2:0 Брзаковић у 52, 3:0 Денић у 62, 4:0 Денић у 65. минуту.

ОФК РУТЕВАЦ: Петровић, Станковић, Ђорђевић, Миљковић (од 46. Лазић), Милошевић, Брзаковић, Илић, Ловренчић (од 46. Павловић), Радовановић, Игњатовић, Денић.

МОРАВАЦ: Н. Јанаћковић, Денић, М. Јанаћковић, Јанковић, Крстић, Митић, Стаменковић.

 


РУДАР АЛПОС – ПОБЕДА 2:1(1:0)

RudarAlpos
ФК Рудар Алпос (архива)

Стадион Рудара, Ал. Рудник. Судија: Никола Јанковић (Брест). Стрелци: 1:0 Марковић у 24, 1:1 Ристић (из једанаестерца) у 75, 2:1 Живковић у 90. минуту. Жути картони: Радивојевић (Рудар Алпос), Ристић, Димитријевић, Блажић, Митић (Победа). Црвени картон: Стефановић (Победа) у 29. минуту.

РУДАР АЛПОС: Цветков, Јовановић, Милошевић (од 48. Јевремовић) , Николић, Стојановић, Живковић, Радивојевић, Стојменовић, Марковић, Земљак, Стојанов.

ПОБЕДА: Ристић, Ранђеловић (од 82. Павловић) , Блажић, Димитријевић, Стефановић, Митић, Јовановић, Станисављевић (од 46. Здравковић), М. Стојановић, С. Стојановић, Перић (од 46. Васић).


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten + 1 =