NiF, foto

Tri medalje za takmičare NiF-a

Na 9. po redu Međunarodnom turniru „Vidovdan open 2017“, koji je održan 18. juna u Banja Luci, u Bosni i Hercegovini, takmičari Džudo i džiu-džicu kluba „NiF“ osvojili su tri medalje – po jednu zlatnu, srebrnu i bronzanu.
Zlatnu medalju osvojio je David Janković iz Moravca, u kategoriji nade – 41kg. On je briljirao u svojoj kategoriji, ostvarivši četiri pobede od kojih tri ful iponom.
Srebrna medalja pripala je Nemanji Pejčiću iz Aleksinca (kadeti +81kg). Nemanja je ostvario tri pobede, da bi u finalu izgubio od Lovra Divjaka iz kluba „Sibor Inoterm“ iz Kočevja (Slovenija), osvajača bronzane medalje na Svetskom kadetskom prvenstvu u Atini.
Bronzano odličje izborila je Danijela Joić iz Aleksinca (pionirke – 44 kg). Ona je zabeležila jednu pobedu i dva poraza.
Mlade takimičare „NiF“-a predvodio je trener Milan Stanisavljević, dok je na turniru sudio međunarodni delilac pravde Dragan Trajković.
Na turniru su nastupili takmičari iz šest država: Austrije, Slovenije, Crne Gore, Srbije, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five + eighteen =