Три књиге и рокенрол

Центар за културу и уметност овог петка и суботе организује занимљив дводневни програм, својеврсну увертиру за предстојећи Фестивал хумора и сатире „Јужњачка утеха” који нас очекује почетком следеће године.

Сутра, у петак, биће одржана промоција двеју књига „Лаки, 44 стрипа у 4 слике о Срећном човеку”, Југослава Влаховића, познатог и светски признатог карикатуристе и „Секс, лубенице и рокенрол”, аутора Славомира Васића са Алексиначког рудника, који већ дуго, плодно и квалитетно ствара на нашој сатиричној сцени.

„Lucky man” је један од Влаховићевих најпопуларнијих радова, са милионским посетама и коментарима на интернету, који је крајем прошле године доживео и своје штампано издање на 48 страна књиге о „Срећном човеку”.

Модератор разговора о књигама је Иван Матејевић, а почетак промоције заказан је за 17 сати у Галерији 2 Дома културе.

Дан касније, у суботу, 17. децембра, од 19 сати биће одржана промоција алманаха „Јужњачка утеха”, својеврсна ретроспектива истоименог фестивала хумора и сатире, аутора Ивана Матејевића. Поред самог аутора о овој књизи говориће Драган Огњановић и Славомир Васић. Музичка подршка ове вечери биће „Др Пера и техничари”, музички састав из Ниша.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven − eleven =