Три деценије ОО СПС-а у Алексинцу

Протеклог викенда навршене су три деценије од оснивање Општинског одбора Социјалистичке партије Србије у Алексинцу. Тим поводом, први човек алексиначких социјалиста и актуелни заменик председника општине Алексинац Чедомир Ракић у изјави за медије је истакао значај ове политичке групације за све грађане, па и становнике општине Алексинац.

Он је напоменуо да је ово велики јубилеј за алексиначки општински одбобр СПС-а и данас када се прославља 30 година његовог постојања јасно се може видети да су социјалисти годинама она политичка снага којој су интереси грађана били на првом месту.

− Годинама уназад смо партија која свакако доказује своје постојање тиме што гледа интересе шире душтвене заједнице. Она је значајна не само за нас, за наше чланове и симпатизере, за руководство Социјалистичке партије Србије, већ и за све грађане општине Алексинац. То показује наш рад свих ових година. Ми јесмо неко ко је био незаобилазни политички фактор у овој средини и доказали смо да су нам заиста интереси грађана били на првом месту − каже Ракић.

Општински одбор Социјалистичке партије Србије у Алексинцу основан је 25. октобра 1990. године. Социјалистичка партија Србије настала је 17. јула 1990. године спајањем Савеза комуниста Србије и Социјалистичког савеза радног народа.

 

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 5 =