Трећег дана представа за Аниту

Алексинчани су још једном доказали да су сложни и хумани када је најтеже. Након два дана акције “Алексинац за Аниту”, током које се прикупљају средства за лечење Аните Николић из Алексинца, коју су иначе покренуле њене колеге фризери, прикључују се и друге институције.

Првог дана одржана је продајна изложба “Креативци за Аниту”, јуче је одржама акција “Фризери за Аниту”, а данас се прикупљању средстава прикључује позориште „Дука Јовановић” и они ће у Дому културе од 18 сати одиграти представу за децу „Аутобиографија” Бранислава Нушића.

−Број места је ограничен због епидемиолошких мера и нико неће моћи да уђе без улазнице,али су улазнице на благајни Дома културе па кога интересује подићи ће бесплатно улазницу,а онда ће приложити прилог у кутију која се налази поред благајне. Цена улазнице није одређена, него ко колико може и жели толико ће и приложити. Иначе оно што је специфично за представу “Аутобиографија”, то је представа за узраст од 7 до 107 година. Имала је до сада различиту публику на различитим локацијама у више земаља Балкана пре свега. Представа се вечерас изводи 1111 пут, толико је пута изведена за 20 година колико постоји− најављује Милош Паовић, глумац у овом позоришту.

Субота је такође резервисана за представу и на платоу испред Дома култура у подне биће одиграна представа “Приче за лаку ноћ” Градског позоришта „Театар 91”. Након представе биће уприличено фотографисање са Периним маскотама.

Иначе, донацијске кутије су већ постављене у Дому културе, Туристичко-информативном центру и код свих фризера.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 + three =