„Тиче ме се” на билборду

У току је кампања „16 дана активизма против насиља над женама” у којој је учешће узела и Општина Алексинац. Кампања је почела 25. новембра и завршава се 10. децембра Међународним даном људских права.

− Комисија за родну равноправност и једнаке могућности општине Алексинац на поледњој седници донела је одлука да се на видео биму испред Дома културе, у току трајања ове кампање, приказује филм који прокламује борбу против насиља над женама под називом „Тиче ме се”. Филм је рађен у продукцији Програма Уједињених нација за развој (UNDP). Такође, Ана Ђинђић Станимировић и општинска канцеларија која се бави пружањем правне помоћи, током трајања кампање, пружаће бесплатну правну подршку жртвама насиља − рекала је Данијела Павловић, председница Комисија за родну равноправност и једнаке могућности општине Алексинац.

Циљ кампање „16 дана активизма против насиља над женама” је подизање свести и преузимање акција за сузбијање насиља над женама, а њу ове године обележава 1.700 организација у преко 100 држава света.


Услед фотографисања билборда мобилним телефон, због дигиталних сигнала, фотографија је попримила боје приказане као на слици.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

six + 9 =