Тате ово морате знати о родитељству

У Великој сали Дома културе вечерас ће бити одржано представљање књиге „Водич за тате” Ивана Драјзла. Промоција књиге биће као и сама књига, нешто другачијa. Не очекујте реч аутора и рецензије већ прави stand-up show, настао из ситуација из књиге.

‒ Постоји обиље литература о одгоју и бризи о бебама, те овде нећемо покушавати да измислимо топлу воду или рупу на саксији (мада би саксија у коју се сипа хладна вода, а на рупу у дну изађе топла, био изузетан проналазак). Ми овде говоримо о стварима којих у таквим књигама нема. Наиме, тамо се целокупна ситуација сагледава са становишта да је беба центар света, а мајка, као најнеопходнија особа, одмах до ње. Ми ћемо овде говорити онако како јесте – ми мушкарци смо и даље центар света, само смо привремено ућутали, а праву истину говоримо само једни другима кад на жене не чују ‒ поручује аутор Иван Драјзл.

„Водич за тате”, како Драјзл каже, је политички некоректан и бескомпромисан приручник који сваки мушкарац мора да има код себе када постане отац. Књига открива 24 замке које сваког оца вребају до првог рођендана детета.

Иван Драјзл је доктор филолошких наука, професор, stand-up комичар и писац. Бави се позоришном режијом и глумом. До сада је објавио трилогију и две збирке прича. Један је од шест коаутора првог српског мултиромана.

Почетак промоције заказан је за 20 сати, а улаз је бесплатан за све заинтересоване посетиоце.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one + 9 =