Тасић четири у мету

На старту трећег круга пролећног дела првенства Регионалне лиге – Север, футсалери Брђанке на свом паркету забележили су важну победу, трећу у низу, против Минерса из Мајдапека.

Била је то узбудљива и, може се рећи, до самог краја  неизвесна утакмица. Стиче се утисак да су домаћи футсалери кренули опуштено, вероватно због чињенице да су гости имали краћу клупу, али су се врло брзо уверили да пред собом имају снажног и офанзивног противника. У првих шест минута Алексинчани су имали предност од 2:0, али су гости у финишу првог дела смањили на 2:1.

Милан Тасић

У 23. минуту, због неспортског понашања тренер гостију Небојша Анђелковић  и представик екипе Дејан Корић добили су жуте картоне, а три минута касније играч Минерса Илија Јовановић, након жутог картона „зарадио” је и црвени јер вербално напао другог судију.

У самом финишу меча, у 37. минуту, резултат је био 5:2 за Алексинчане. Међутим, за само два минута гости су успели да постигну два гола и смање на 5:4. Тим резултатом меч је и завршен.

После овог тријумфа Брђанка има 16 бодова и скочила је на треће место на табели.

Епитет јунака утакмице заслужио је свакако Милан Тасић који је противничку мрежу погодио четири пута, док један гол постигао Мирко Пендо.


БРЂАНКА – МИНЕРС 5:4 (2:1)

Хала спортова, Алексинац. Судије: Стефан Мамула, Предраг Стефановић (Бор). Стрелци: 1:0 Тасић у 5, 2:0 Тасић у 6, 2:1 Јанковић у 20, 3:1 Пендо у 26, 4: 1 Тасић у 27, 4:2 Новаковић у 29, 5:2 Тасић у 37, 5:3 Новаковић у 37. (КУ – 6 м), 5:4 Маринкановић у 39. минуту. Жути картони: Милошевић, Шућур (Брђанка), тренер Анђелковић, представник екипе Корић (Минерс). Црвени картон: Јовановић (Минерс) у 26. минуту.

БРЂАНКА: ШУЋУР, ЈЕВРЕМОВИЋ, МИЛОШЕВИЋ, ТАСИЋ, ПЕНДО, Ђорђевић, Гојковић, Голубовић, Јевтић, Николић, Петровић.

МИНЕРС: МАТЕЈЕВИЋ, ЈОВАНОВИЋ, ЈАНКОВИЋ, СТОШИЋ, НОВАКОВИЋ, Кораћ, Маринкановић.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 5 =