Sutra u opštini privrednicima o domaćim i stranim fondovima

Opština Aleksinac, Odsek za lokalni ekonomski razvoj uz stručnu pomoć Konsultantske kuće „Status Konsalting” iz Niša organizuje trodnevni trening i prezentaciju za zainteresovane privrednike. Učesnicima treninga prvog dana, pored instrukcija za izradu biznis plana, biće prezentovani domaći i inostrani fondovi kod kojih privrednici mogu da apliciraju za sredstva. Drugog i trećeg dana stručni konsultanti obilaziće zainteresovane firme i pružaće konsultantske usluge.

Dalibor Marković načelnik‒ Ono što jeste prednost ovog seminara jeste da se on neće završiti samo teorijskim predavanjem, već će naredna dva dana, to jest u četvrtak i u petak, konsultanti iz ovih firmi obići zainteresovane preduzetnike sa teritorije naše opštine i dati im bliže informacije konkretno za njihove ideje. Uputiće ih kako mogu da apliciraju i gde mogu da apliciraju i pokušaće da zajedno sa njima obrade te njihove ideje i izrade biznis plan kojim bi preduzetnici aplicirali u ovim fondovima ‒ kaže Dalibor Marković, načelnik odeljenja za privredu u Opštinskoj upravi Aleksinac. 

Trening počinje sutra, 11. septembra, u sali Skupštine opštine sa početkom u 10 sati. Zainteresovani preduzetnici i privrednici za učešće na ovoj prezentaciji mogu da se prijave na mejl odsekler@aleksinac.org ili telefon 018 809 007.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

fourteen − 6 =