Сутра у општини привредницима о домаћим и страним фондовима

Општина Алексинац, Одсек за локални економски развој уз стручну помоћ Консултантске куће „Статус Консалтинг” из Ниша организује тродневни тренинг и презентацију за заинтересоване привреднике. Учесницима тренинга првог дана, поред инструкција за израду бизнис плана, биће презентовани домаћи и инострани фондови код којих привредници могу да аплицирају за средства. Другог и трећег дана стручни консултанти обилазиће заинтересоване фирме и пружаће консултантске услуге.

Dalibor Marković načelnik‒ Оно што јесте предност овог семинара јесте да се он неће завршити само теоријским предавањем, већ ће наредна два дана, то јест у четвртак и у петак, консултанти из ових фирми обићи заинтересоване предузетнике са територије наше општине и дати им ближе информације конкретно за њихове идеје. Упутиће их како могу да аплицирају и где могу да аплицирају и покушаће да заједно са њима обраде те њихове идеје и израде бизнис план којим би предузетници аплицирали у овим фондовима ‒ каже Далибор Марковић, начелник одељења за привреду у Општинској управи Алексинац. 

Тренинг почиње сутра, 11. септембра, у сали Скупштине општине са почетком у 10 сати. Заинтересовани предузетници и привредници за учешће на овој презентацији могу да се пријаве на мејл odsekler@aleksinac.org или телефон 018 809 007.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten + 19 =