Сутра премијера урнебесне комедије 

Након завршеног летњег програма „Културно лето 2023”, које се традиционално одржава током јула и августа, алексиначке љубитеље позоришта сутра очекује премијера нове представе у птродукцији Градског позоришта „Театар 91”.

Позоришна представа, тачније комедија, „Чија је ово нога?” рађена је по тексту Реја Кунија, а у режији Бранислава Недића и биће премијерно одиграна сутра, у уторак, 12. септембра, што нам је и потврдила уредник позоришног програма Градског позоришта „Театар 91” Милена Рашић.

− Са пробама око представе смо завршили јула, тада смо имали генералну пробу и сутра нас очекује премијера од 20. Ансамбл са којим смо започели представу сутра је изводи изводи премијерно, њих деветоро игра у представи. Овог пута имамо једног гостујућег глумца, то је наш сарадник и пријатељ Предраг Миленковић из Крушевца. Наш први ансамбл је појачан и млађом екипом, млађим глумцима − појашњава уредник позоришног програма Градског позоришта „Театар 91”.

У овој комедији улоге су додељене већ добро познатом ансамблу који чине Предраг Миленковић, Анђела Живановић, Бојан Цветковић, Срђан Стојадиновић,Бојана Костић, Зорица Стевановић, Јован Стојковић, Нинушка Стојановић и Душан Милосављевић.

Иначе, премијера ове представе која је рађена у продукцији Градског позоришта „Театар 91” које ради у склопу Центра за културу и уметност Алексинац, заказана је за 20 сати у Великаој сали Дома културе, а цена улазнице је 300 динара.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen − seven =