Шуматовац половично, два пораза Бованаца

Стонотениски клуб Шуматовац из Алексинца био је домаћин првог турнира Регионалне лиге А1 за мушкарце и првог турнира Регионалне лиге за жене. На турнирима су учествовали стонотенисери и стонотенисерке Шуматовца из Алексинца и стонотенисери Језера из Бовна.

Стонотенисери Шуматовца, у оквиру Регионалне лиге А1 Стонотениског савеза централне Србије, имали су два сусрета – у првом су са 4:0 победили Сврљиг, а у другом су истим резултатом поражени од Купера из Бора.

Стонотенисери Шуматовца

Осим Шуматовца, у овој лиги се такмиче и стонотенисери Језера из Бовна. И они су имали две утакмице и обе су изгубили – од Купера из Бора поражени су са 4:0, а од Тимока из Зајечара са 4:1.

У конкуренцији шест екипа, Шуматовац је тренутно на трећем месту са два бода, а Језеро је на претпоследњем, петом месту без бодова.

У Регионалној лиги Стонотениског савеза централне Србије, стонотенисерке Шуматовца су забележиле један тријумф и два пораза. Победиле су Славујца 2 из Ниша са 4:0, а поражене су од Лужнице из Бабушнице са 4:1 и Стоног 2 из Ниша са 4:2.

Стонотенисерке Шуматовца

У лиги се такмичи седам клубова, а стонотенисерке Шуматовца тренутно су на петом месту са два бода.

Стонотенисерке Шуматовца

На насловној фотографији: Стонотенисери СТК “Шуматовац” из Алексинца и СТК “Језеро” из Бовна.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 − three =