Стендап шоу Горана Винчића у новембру у Алексинцу

Најенергичнији комичар балканске стендап сцене Горан Винчић Винча долази у Алексинац. Он ће у алексиначком Дому културе 3. новембра са почетком у 20 часова извести свој шоу „Реци ми да се шалиш”.

Комедија под називом „Реци ми да се шалиш” је нов ауторски пројекат Горана Винчића на коме је радио преко две године, након великог успеха који је постигао кроз шоу „Дежурни кривац”.

У свом делу Винча се бави духовитим описима карактера људи, ситуација као и самим животом који често пише бољи сценарио него било ко. карактерише га врхунска интерпретација са публиком и наступ пун позитивне енергије и шарма.

Горан Вичић је двадесетосмогодишњи стендап комичар из Мирковаца покрај Винковаца, који данас живи у Загребу. Знате Винчу, он је онај дебели што воли причати са публиком. Усамљен је, па мора. Али не бојте га се, не гризе. Осим ако немате бурек код себе, онда би могло да буде свашта.

Цена улазнице је 1000 динара и продаја се врши преко Tickets мреже. Резервације на број (Вибер) 064/11-24-777, као и на билетарници Центра за културу и уметност Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × three =