Стара представа у новом руху

Почетком наредне седице позоришна публика у Алексинцу имаће прилику да се подсети једне урнебесне комедије коју је пре неколико година на овдашњим даскама поставило Градско позориште „Театар 91”.

Алексиначки поклоници богиње Талије поново ће играти представу „Ухваћен у мрежу”, али овог пута у новој подели. По тексту Реја Кунија, а у режији Бранислава Недића у представи играће Бојан Цветковић, Нинушка Стојановић, Срђан Стојадиновић, Јелена Томић, Предраг Миленковић, Бојана Костић и Душан Милосављевић.

„Ухваћен у мрежу”, као логичан наставак култне представе „Кидај од своје жене”, прати живот главног јунака, који већ осамнаест година живи двоструким животом, али на крају бива ухваћен у мрежу својих лажи. Заплет настаје када се млађи чланови његове две породице случајно упознају, не знајући да међу њима постоји много јача веза од оне коју претпостављају.

Прво играње представе у измењеној поставци заказано је за понедељак, 13. децембар, у 20 сати. Цена улазнице је 200 динара, а због тренутне епидемијске ситуације број места је ограничен на 220.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 − 11 =