Шта је колатерална штета савременог доба?

Како глуме студенти Медицинског факултета алексиначка публика моћи ће да види сутра, у петак 27. маја.  

Хуманитарна позоришна представа „АNAMNESIS VITAE” студената Медицинског факултета и волонтера приказаће представу о металном здрављу. У представи биће заступљене теме о алкохолизму, наркоманији, аксиозности, биполарном поремећају, шизофренији, патњи, очају, поразу, колатералној штети модерног доба. Представа ће такође одговорити и на питања: Шта је лакше – живети или умрети? Шта је теже – борити се са собом или са другима? Као и на питање, шта је стварност, а шта фикција?

Ова представа је намењена старијима од 15 година и њу организује Комитет за међународну сарадњу студената медицине (IFMSA – Serbia), Локалним комитетом Ниш, у склопу кампање [#dižemglas] и Глумачке асоцијације (ГЛАС), а у сарадњи са Канцеларијом за младе општине Алексинац, Центром за културу и уметност Алексинац и Црвеним Крстом.

Како истичу организатори, цена улазнице за ову представу која почиње у 19 сати није новчано ограничена, на улазима биће постављене кутије за добровољни прилог, а сав приход биће дониран Дому за децу и омладину „Христина Маркишић” у Алексинцу.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − four =