Шта добија победник Зимске лиге?

Mинулог викенда настављено је такмичење у оквиру Зимске лига у малом фудбалу која је, како смо већ јавили, окупила 17 екипа. 

У суботу су одигране две утакмице. У мечу између Борца из Трњана и Младости 1955 из Моравца славили су Моравчани са 4:2. Победу је уписала и Брђанка из Алексинца која је са 5:2 савладала Слогу из Кормана.

Борац (Трњане) – Младост 1955 (Моравац) 2:4
Брђанка (Алексинац) – Слога (Корман) 5:2

Утакмица између Мораве из Житковца и Јастрепца из Тешице регистрована је службеним резултатом 5:0 у корист Житковчана, јер се Тешичани у заказаном термину нису појавили.

Синоћ су одиграна четири меча. Полет из Радевца са 5:3 је славио против ОФК Слоге из Добрујевца која је потом са 5:0 победила Рутевац.

Полет (Радевац) – ОФК Слога (Добрујевац) 5:3

Јастребац из Тешице и Јединство из Бобовишта играли су без победника – 3:3, док је ОФК Напредак 1929 из Алексинца са 2:1 победио екипу Борца из Трњана.

Јастребац (Тешица) – Јединство (Бобовиште) 3:3
ОФК Напредак (Алексинац) – Борац (Трњане) 2:1

Под покровитељством Општине Алексинац, Зимску лигу у малом фудбалу организују Канцеларија за младе, Фудбалски савез општине, Спортско-рекреативни центар Алексинац (СРЦА) и општински Спортски савез.

За осам најбоље пласираних екипа обезбеђен је наградни фонд у износу од 320.000 динара. Победника очекује награда од 75.000 динара.

Лига се наставља наредног викенда, а завршава 24. децембра.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight + nineteen =