Fudbal

Sportski vikend: Fudbal i ribolov

U nedelju se završava šampionat fudbalera u Zoni Istok. Na Gradskom stadionu u Aleksincu, Napredak će ugostiti ekipu Brodoremonta iz Kladova, dok će Moravica u Malošištu igrati protiv istoimene ekipe.
Sve utakmice ovog kola počinju u 17:30 sati.

„Rudari“ gostuju Rasovači

Ovog vikenda u Okružnoj ligi Nišavskog okruga na programu su utakmice 28. kola.
Sutra od 17:30, Jedinstvo iz Grejača u Mezgraji će odmeriti snage sa Radničkim iz Kočana. Lider prvenstva, Rudar Alpos sa Aleksinačkog Rudnika, u nedelju odlazi na noge Rasovači, žitkovačka Morava gostuje Zemljoradniku, Radnički će u Čapljincu ugostiti aleksinačku Palilulu, a Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša u Belotincu će podeliti megdan sa Našim krilima.

Najinteresantnije u Bobovištu i Draževcu

Najinteresantnije utakmice 27. kola Opštinske lige igraće se sutra u Bobovištu i u nedelju u Draževcu.
Tri kola pre kraja prvenstva, na liderskoj poziciji sa istim brojem bodova (56) su Jedinstvo iz Bobovišta i Sloga iz Kormana. Sutra od 17:30 u Bobovištu se sastaju Jedinstvo i Borac iz Trnjana, u Radevcu Polet – Rutevac, u Dobrujevcu Sloga – Pobeda i u Vitoševcu Planinac iz Podgorca – Napredak.
U nedelju od 11 sati rivali su: Mladi radnik – Gredetin i Draževac – Sloga (K), a od 17:30 megdan će podeliti Ratar – Polet (V).

Sutra Kup Aleksinca u sportskom ribolovu

Bistro 1
Na Bovanskom jezeru sutra će biti održano tradicionalno Kup takmičenje u sportskom ribolovu, koje 11. put zaredom priređuje Organizacija sportskih ribolovaca „Bistro“ iz Aleksinca.
Prijavljeno je 17 ekipa, među kojima su i gosti iz Makedonije – ekipa Udruženja sportskih ribolovaca „Krkuška“ iz Velesa.
Takmičenje počinje u sedam sati, a završava se u 13:20 sati.
Za tri najbolje plasirana pojedinca po sektorima i tri najbolje plasirane ekipe organizator takmičenja je pripremio nagrade u vidu medalja i pehara.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 + nine =