Спортски викенд: Дерби у Суботинцу

У недељу од 14 сати, у оквиру 11. кола Зоне Центар, у Суботинцу ће се одиграти комшијски дерби између фудбалера Моравице и ОФК Напретка 1929 из Алексинца. Истог дана, наш трећи зонаш, Морава из Житковца, гостује Вртишту.

ОФК Рутевац игра у Житковцу 

И у Окружној лиги Нишавског округа играју се утакмице 11. кола. Сутра од 13:30 сати, на игралишту у Гредетину Напредак 2012 из Крушја дочекује тим Елида из Доњег Душника.

У недељу у исто време, на Градском стадиону у Алексинцу, у комшијском дербију састају се Палилула и Слога из Кормана. ОФК Рутевац, као домаћин, на стадиону Мораве у Житковцу дочекује екипу Моравца из Чечине, а Рудар Алпос са Алексиначког Рудника путује у Русну, на меч против Победе.

Лидер путује у Мозгово

Општинској лиги на програму су утакмице осмог кола. У дербију кола у Добрујевцу састају се ОФК Слога и Полет из Радевца, док ће у Рутевцу снаге одмерити Рутевац и Полет из Витошевца.

У недељу од 11 сати састају се:

у Горњој Пешчаници: Ратар – Шкриљац из Брадарца,
у Бобовишту: Јединство – Борац из Трњана, и
у Горњем Љубешу: Црвена звезда – Вукашиновац.
Истог дана, али од 14 сати, у Мозгову ће играти Темпо и лидер првенства, Јастребац из Тешице.

Алексинчанке против Осица

Сутра од 19 сати, на паркету овдашње Хале спортова, рукометаши Алексинца дочекују тим Младости из Врања, у склопу четвртог кола Прве лиге – Исток.
Пре тога, од 16 сати, на истом месту, у склопу другог кола Друге лиге – Морава, рукометашице Алексинца дочекују екипу Осице из Књажевца.

Јастреб код Мариноса

Кошаркаши алексиначког Јастреба играју сутра у Нишу против Мариноса. Реч је о утакмици трећег кола Прве међурегионалне лиге – Исток.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × three =