SRCA

Спортски објекти у новом руху

Без обзира што су спортски објекти били затворени у протеклом периоду, за Спортскo рекреативни центар Алексинац (СРЦА) протекли месец био је препун активности. Рад на уређењу, како самих објеката којима управља овај центар, тако и простор около њих обележио је минули период, па су тако у сређене просторије ушли кошаркаши који крећу са тренинзима. Исти случај је и са отвореним теренима на којима већ месец дана деца тренирају фудбал, а чак су и са тренинзима стартовале млађе селекције кошаркаша на стадиону Таш.

− Ми смо почетком јула добили шест радника за радове на одржавању спортских објеката и три инвалида који су распоређени на свим нашим објектима. То је дало велики ефекат нарочито на стадиону на Алексиначком Руднику који је био годинама уназад напуштен и испред и између ограда у унутрашњости стадиона. То смо очистили и довели у заиста завидно стање како зеленило тако и сам објекат. У спортској сали урађен је нови портал на улазу, с тим да још увек трају радови, али до почетка сезоне макар школске то ће бити решено − каже Милена Максимовић, директорка СРЦА. 

SRCA

Досадашње радове обавили су радници који су запослени преко јавних радова Националне службе и у Спортско рекреативном центру не крију задовољство овогодишњом екипом, јер су видљиви већи ефекти на радовима.

− Преко локалног плана запошљавања аплицирали смо и добили још десет радника и те раднике ћемо такође упослити пошто када крене школа, када крену и тренинзи осталих клубова у сали и на стадионима, требаће нам већи број људи за дезинфекцију самих играча, дезинфекцију просторија, тако да се припремамо за то. До нове године имаћемо све то решено са великим бројем људи, са дежурствима пре и поподне у зависности када желе да имају тренинге − додаје директорка Максимовић. 

Да оно што је урађено много боље изгледа, види се по похвалама грађана са Алексиначког рудника који увече шетају сређеном стазом.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen + ten =