СНС пред локалне изборе: Доста је урађено, очекујемо добре резултате

Страначке активности су све интезивније. Њихови представници презентују своје досадашње резултате и будуће планове. Два челна човека на одборничкој листи „Александар Вучић – за нашу децу”, под редним бројем један Далибор Радичевић, народни посланик, и под бројем три Ненад Станковић, актуелни председник Oпштине и први човек алексиначког Oпштинског одбора напредњака, за наш портал говоре о урађеном у протеклим годинама.

Радичевић каже да је доста урађено у протеклом мандату и то грађани општине Алексинац могу да виде.

poslanik Dalibor Radičević‒ Почев од главне улице, зграде Центра за социјални рад, бедема, пијаце и тако можемо да још пуно тога набрајамо. Задовољни смо како тече кампања и очекујемо изванредне резултате у Алексинцу – укратко је закључио једини актуелни народни посланик са територије општине Алексинац.

Његов партијски колега Станковић на питање чиме се може похвалити пред грађанима, такође, истиче градњу комуналне инфраструктуре.

‒ То је, пре свега, реконструкција фабрике за производњу пијаће воде где је у њену реконструкцију инвестирано 3,3 милиона евра. То су наша средства којима смо то финансирали. Наравно, драго ми је да смо успели један део главне улице, оно што смо звали пешачком зоном, да урадимо на начин који је примерен Алексинцу и његовој величини као града. Наравно, задовољство ми је што више Центар за социјални рад неће бити у једној старој оронулој градској кући него у просторијама достојним једне установе. Драго ми је да смо урадили левообални насип на Јужној Морави и да су села из тог дела, пре свега Витковац, Љубеш, Корман и Трњане, престали да буду главна вест на многим телевизијама када су поплаве – објашњава Станковић шта га чини задовољним када је у питању јавни посао.

На питање о неоствареним плановима и жељама Станковић наводи један значајан комунални објекат у Житковцу.

‒ У плану је било да кренемо са израдом житковачког колектора за отпадне и фекалне воде. Нажалост израда документације, измена планских докумената је то мало успорила. То је нешто што ће нову локалну власт у Алексинцу свакако чекати у наредном мандату, у наредном периоду ‒ каже Станковић, уз констатацију да су у питању процедуре које нису могле бити заобиђене.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 3 =