Снежна Краљица у „Вожду”

Како се ближи Нова година, ученици алексиначке основне школе „Вожд Карађорђе” имају још више разлога за празничном еуфоријом, и то баш у њиховој омиљеној школи. Ђаци ове школе из дана у дан броје разне активности и уживају у испраћању ове старе и дочеку Нове године. Осмишљен је занимљив програм „Новогодишње недеље” и припремљен је тако да обожаваоци свих узраста могу да уживају, и у својој школи осете чари које носи ово претпразничко узбуђење.

Наиме, данашњи дан је резервисан за радионице, па су тако први гости дошли из предшколске установе „Лане”. Оваква акција удовољава свима, па је тако љубитељима снега, кога већ дуже време нема, стигла и Снежна Краљица, па тако они, који воле беле пахуље и зиму могу да се фотографишу у том делу, поручила је директорка ове школе Маја Радоман Цветићанин.

– Уторак, среда, четвртак су резервисани за дане када ћемо да скупљамо честитке, и припремамо их за наше другаре из Ражња и кориснике Геронтолошког центра. Онда ћемо имати кићење јелке, сређујемо наше кабинете. Није у питању никакво такмичење, већ жеља да све одељењске заједнице на посебан начин, ове године тема су предмети, уреде своје учионице и надају се неким бољим данима – најављује даље активности, директорка образовне установе.

Наравно, за крај ове недеље следи велико изненађење, а то је, најављује директорка: „Човек са брадом и црвеном капом”, па ће се тако са Деда Мразом дружити не само Вождовци, већ су позвани родитељи и пензионери. Оваквом организацијом, обожаваоци ових празничних идила свих узраста, уживаће у „Вождовом” снежном, новогодишњем амбијенту.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 4 =