Сликај, немој само да вршиш притисак!

Када људи желе да нешто учине за своју средину, ни различита размишљања о појединим питањима не могу да их спрече да успешно сарађују на остваривању резултата. Такав је случај нашег медија и радника Јавног комуналног предузећа „Комуналне услуге”, односно дела који ради на одржавању уличне расвете.

Наша екипа је данас затекла раднике овог предузећа како раде на постављању уличне расвете. Више у шали, него у збиљи, са „висине” електричари су упутили захтев речима: „Сликај, немој само да вршиш притисак!”. Том приликом су нас обавестили да су проблем расвете у главној улици од раскрснице испред Дома културе до раскрснице код зграде Општине углавном решили. Остале су још две светиљке да се оспособе. За неколико дана биће постављена новогодишња расвета, а у том периоду  биће решен проблем новогодишњег украшавања простора код Дома културе. Без обзира каква нам је ова 2023. година, испратићемо је и дочекаћемо нову 2024. уз новогодишњу расвету каква доликује једном граду и његовој главној улици, као што је Алексинац.

Иначе, наша редакција у складу са својом уређивачком политиком пре него што пише о некој теми контактира све изворе. Тако и у овом случају. Уместо да одмах критикујемо, ми смо затражили одговор када ће бити решен проблем, указујући да неке ствари треба брже решити.

Зхваљујући међусобном разумевању, наш медиј је посветио простор теми када ће поново засијати цела главна улица, а људи из „Комуналних услуга” су били отворени за давање информација и сваки вид сарадње. Притисак медија нису схватили злонамерно, већ као напор да нам свима буде лепше и удобније. А то је и интерес грађана.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × four =