Синдикат српске полиције: Преминуо полицијски службеник из Алексинца

Синдикат српске полиције је јуче на својој фејсбук страници објавио вест о смрти полицијског службеника из Полицијске станице у Алексинцу који је због болести КОВИД – 19 био на респиратору.

Овај Синдикат је још и саопштио да је „у Министарству унутрашњих послова  око 180 припадника заражено корона вирусом, док их је седам преминуло. Последњи случај се десио јуче. Мирослав Мики Дестановић (1967 год.) полицијски службеник ПС Алексинац. Синдикат српске полиције породици и пријатељима изражава најискреније саучешће. Нека му је вечна слава и хвала.”

Нашој редакцији су јуче стигла неколико коментара са питањем „Зашто не објавимо вест о смрти полицајца”. Пошто се ради о остељивој личној и службеној теми објављивање оваквих вести захтевају поуздан извор информације. У овом случају то је Синдикат српске полиције.

Да подсетимо, ми смо јуче у оквиру наших текстова о вируса корона поред осталог објавили: „Нажалост, према неформалним информацијама, четири особе су досада изгубиле битку са вирусом. Осим једне, која је наводно имала хронично обољење, остале поред што су имале придружене болести биле су и у ризичној старосној категорији”.

Нажалост, та млађа особа је био господин Дестановић , полициски службеник и наш суграђанин.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × one =