Силовит старт Мораве, пораз Напретка и Моравице

Од три наша представника у Зони Центару првом колу цео плен освојила је једино Морава која је у Житковцу убедљиво, са 4:0, савладала екипу Наисуса из Рожине. Голове за Житковчане постигли су: Михајло Цветковић у 17. и 48, капитен Слободан Јанковић у 75. и Немања Николић у 90. минуту.

FK Morava - tim Avgust 2020
ФК Морава Житковац  

ОФК Напредак је заменио домаћинство са Пуковцем, па је, уместо у Алексинцу у суботу, меч са „сестрићима” одигран јуче у Пуковцу. Бољом игром „сестрићи” су заслужено славили са 3:1 и уписали прву тројку у новој сезони. Једини погодак за Алексинчане постигао је Немања Стојковић у 70. минуту.

OFK Napredak - tim Avgust 2020
ОФК Напредак 1929 Алексинац

Сласт победе нису осетили ни фудбалери Моравице из Суботинца који су у Брзом Броду крај Ниша изгубили од екипе ОФК Брзи Брод са 3:0.

FK Subotinac - tim Avgust 2020
ФК Моравица Суботинац

Ево и осталих резултата утакмица првог кола Зоне Центар:

Малошиштe: МалошиштеНаша крила (Белотинaц) 1:2,
Ниш: ОФК НишВртиште 3:1,
Балајинaц: ЗемљорадникДелијски вис (Ниша) 1:2,
Орљанe: ОрљанеРудар (Јелашницa) 3:2, и
Горњи Матејевaц: ЈединствоБуковик (Ражaњ) 1:0.


МОРАВА – НАИСУС 4:0 (1:0)

Стадион Мораве у Житковцу. Судија: Душан Митровић (Ниш). Стрелци: 1:0 Цветковић у 17, 2:0 Цветковић у 50, 3:0 Јанковић у 75, 4:0 Николић у 90. минуту.

МОРАВА: Душан Стојиљковић, Нешић, Дарко Стојиљковић, Петровић (Величковић), Додић, Новаковић, Цветковић, Стојановић (Милошевић), Раденковић (Симић), Младеновић (Спасојевић), Јанковић (Николић).

НАИСУС: Савић, Миленковић (Балашевић), Тасић, Миладиновић, Дикић, Пешић, Милосављевић (Стевић), Пешић, Грујић, Илић (Костић).


ПУКОВАЦ – ОФК НАПРЕДАК 3:1(2:0)

Стадион у Пуковцу. Судија: Вељко Маринковић (Ниш). Стрелци: 1:0 Маринковић у 31, 2:0 Ђорђевић у 41, 2:1 Немања Стојковић у 70, 3:1 Перић у 87. минуту.

ПУКОВАЦ: Илић, Марјановић, Искреновић (Златановић), Мишић, Марко Јанковић, (Милош Јанковић), Јовановић, Ђорђевић, Тодоровић, Перић, Ранђеловић, Миљковић.

ОФК НАПРЕДАК: Чудић, Цандер, Никола Стојковић, Н. Бабић, Матејев, Земљак, Дабарчић (Немања Стојковић), Лазић, Л. Бабић (Ђошев), Зека (Васић), Живић.


Фотографије: Оливер Стефановић, Милан Јовановић, Душан Нешић

Један коментар

  1. pa jel sam reko… ne znam sto ne objavuste komentar a taman sam sve lepo srocio… fk napredak – pljuvanje u dalj, jedino tu mogu da se takmice

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 + 8 =