Сећамо се Томе по пети пут

Манифестација „Сећање на Тому Здравковића” биће одржана током викенда, тачније у недељу, 20. новембра у 20 часова, у Великој сали Дома културе. Ово ће бити пета одржана манифестација по реду а посвећена је нашем певачу Томи Здравковићу, који је рођен у Алексинцу на овај дан 1938. године.

Ове године алксиначку публику очекује занимљив и разноврстан програм што нам је и потврдила директорка Центра за културу и уметност Далиборка Ставановић.

− Учесници су врло интересантни и жанровски разноврсни. Најпре ће наступити Љубица Величковић на виолини, заједно са Александром Ристићем на клавиру и Данком Вељковић, осмогодишњом девојчицом, вундеркиндом, такође на виолини. Они ће изводити Томине песме у класичном аранжману. Затим, након њих наступа етно-група „Калем” која је алексиначкој публици добро позната од летос, са Алексиначког летњег фестивала, и они ће у свом аранжману изводити Томине песме. Затим, наступа Оливера Бацић, глумица, а за крај, оркестар Срђана и Кристијана Азировића – Прве трубе Гуче − најавила је директорка Стевановић.

Заинтересована публика улазнице може купити на билетарници Дома културе по цени од 250 динара.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 2 =