Саопштење листе „Алексинац сутра” поводом лажних вести на мрежама

Коалициона листа за предстојеће локалне изборе „Александар Вучић, Алексинац сутра”, реагујући на одређена предизборна дешавања, издала је Саопштење за јавност у коме демантује поједине изречене неистине, које се односе на тврдње знаних и незнаних политичких актера.

Председник ОО Српске напредне странке Алексинац Далибор Радичевић је потписао поменуто Саопштење у коме износи да је имао веровање и очекивање да ће у овогодишњим локалним изборима имати једну фер кампању, без вређања и изношења неистина, без прљавог нападања противника, већ кампању која ће се базирати на резултатима и програмима, идејама и замислима.

„Ипак, захваљујући знаним и незнаним појединцима (више знаним), улазимо у финиш једне од најпрљавијих кампања за локалне изборе. Путем лажних профила на друштвеним мрежама свакодневно се пласирају неистине, лажи, лажне изјаве и манипулације”, наводи се изјава овог функционера у достављеном допису.

Радичевић, како стоји у Саопштењу, истиче да је са својим сарадницима, политичким саборцима и коалиционим партнерима ушао у ову предизборну утакмицу са планом да је добију убедљивије него икада, а све у циљу даљег развоја и бољитка средине у којој живе.

„Никакво повлачење нисам, нити планирам да чиним. Урадили смо пуно тога, а можда још много више припремили или започели” — наглашене су Радичевићеве речи.

На крају Саопштења за јавност, у име коалиционе листе, први на њој, Далибор Радичевић поручује:

„Мој тим, моји сарадници, часни и поштени домаћини, спремни су на то да заједно и даље бијемо битку за бољу и лепшу општину Алексинац. За успешнију и просперитетнију општину Алексинац. За Алексинац сутра.”

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × four =