Шанса за незапослене жене

Фондација „За српски народ и државу” из Београда расписала је Јавни конкурс под називом „Жене – снага и стуб Србије” за финансијску подршку на основу достављених пословних планова.

Циљ конкурса јесте унапређење положаја жена без трајно решеног радног статуса са територије Републике Србије, односно остваривање радног права незапослених жена, у виду оснаживања и покретања сопственог бизниса. Право пријаве на конкурс имају жене које имају навршених 18 година живота и имају стални боравак на територији Републике Србије.

Jeднократна и бесповратна финансијска подршка биће додељена за реализацију пет најбољих пословних планова, а предност у селекцији имаће пословни планови који имају за циљ оживљавање старих заната, подстицање локалног економског развоја, развој пољопривредних добара, као и пружање подршке нематеријалном наслеђу у Србији.

Пословни план са пратећом документацијом треба послати електронским путем, на адресу office@fondacijasnd.rs, најкасније до 1. фебруара 2023. године до 12 часова.

Најбоље пословне планове одабраће стручна комисија, а ранг-листа ће бити објављена 10. фебруара 2023. године, на сајту Фондације „За српски народ и државу”. Све неопходне информације о конкурсу као и пратећа документација доступни су на сајту Фондације која је и расписала Јавни позив fondacijasnd.rs.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 + 8 =