Шанса за искуство и ширу афирмацију

Клуб малог фудбала „Алексинац 2015” из Алексинца, који је од 10. јануара почео да се интензивно припрема за пролећни део првенства Треће футсал лиге – Исток, позвао младе који су заинтересовани да се активно баве футсалом да се прикључе тренинзима прве екипе.

− Позив се односи на дечаке узраста од 15 до 19 година који су заинтересовани да наступају у новом футсал такмичењу У-19 у организацији Фудбалског савеза Региона источне Србије, каже председник КМФ „Алексинац 2015” Леонардо Матић – Пријавили смо се да учествујемо у овом такмичењу, иако то није била наша обавеза. Желимо да кроз ово такмичење подигнемо футсал на виши ниво, али и да пружимо прилику младим и талентованим футсалерима да стекну драгоцено искуство и ширу афирмацију. Већ имамо седам-осам младих који увелико тренирају са првим тимом − додаје Матић.

Иначе, тренинзи првог тима одржавају се сваког радног дана у теретани у Житковцу. У складу са епидемиолошким мерама против корона вируса, екипа је подељена на три групе, па тако прва група тренира од 10 сати, друга од 20, а трећа од 21 сат.

Када је реч о првом тиму, заказана је и прва контролна утакмица и то против друголигаша Лесковца. Меч би требало да се игра 24. јануара у Хали спортова у Алексинцу.

Насловна фотографија из архиве.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven − 6 =