Са новим тренером у виши ранг

После вишемесечне паузе због епидемије корона вируса, рукометашице Женског рукометног клуба „Алексинац” и чланови управе овог спортског колектива окупили су се у понедељак у клупским просторијама и тако означили почетак припрема за нову првенствену сезону у Другој лиги – Морава.

 

Дејан Павловић и Драган Тодоровић

Овом приликом представљен је и нови тренер. То је Драган Тодоровић, некадашњи рукометаш, иначе професор физичког васпитања. Приређена је такође и промоција нових дресова.

− Наш циљ у предстојећем првенству је пласман у виши ранг − Прву лигу Исток, каже за наш портал председник клуба, Дејан Павловић – Уз велики рад и уз помоћ старијих и бивших играчица, мислим да је циљ достижан. Ово је свакако прилика да упутим позив девојчицама које су заинтересоване за рукомет да дођу у клуб и да тренирају са нама. Јер, један од наших приоритета је управо рад са децом − истиче Павловић.

Први тренинг одржаће се вечерас од 18 сати на стадиону за мале спортове „Младост” и у градском парку „Брђанка”. Планирано је да наредних десетак дана рукометашице тренирају на отвореном, а потом у Хали спортова. А када ће се то десити зависиће, наравно, од тога како се буде кретала ситуација са корона вирусом.

Фотографије: Саша Марковић Гидра

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven − 2 =